Wandelvakanties groepsreizen

De wandelvakantie start op de middag van dag 1 en eindigt 's middags op dag 4. Je krijgt een gevarieerd aanbod aan begeleide wandelingen. Je bent volledig vrij om het volledige programma te volgen of delen ervan.
Wandelvakanties Vulkaaneifel
Wandelvakantie in de Vulkaaneifel (4 dagen)

Ik neem je mee op wandeltochten rond de vulkaanmeren en -kraters, dwars door het prachtige groene landschap. Ons logeeradres ligt midden in de bossen dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden en mooiste wandelpaden.

Wandelvakanties RIjn
Wandelvakantie Natuurgebieden Rijn (4 dagen)

We gaan wandelen in de natuurgebieden van de Wahner Heide en Königsforst. Twee onbekende gebieden tussen Bonn en Köln. Een volledige dag vertoeven we ook in het Siebengebirge bij Königswinter. Verblijf in 4* hotel in rustig dorpje.

Wandelvakanties Argonne
Wandelvakantie Argonne (Champagne, 4 dagen)

Dit is een onbekende regio in de Champagnestreek, dichtbij de Belgische grens. Een gebied met weinig bewoning en een prachtige natuur. Onze wandelingen zijn gecombineerd met herinneringen aan de zware offers van de Eerste Wereldoorlog.

Wandelvakantie aan de Côte d'Opale (4 dagen)

Met deze wandelvakantie verken je de complete Opaalkust vanaf Cap Gris Nez tot Le Touquet. Je wandelt door zeer gevarieerde landschappen. Je verblijft in Hardelot, een kustplaats tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet.

Wandelvakantie 'light' aan de Côte d'Opale (5 dagen)

Deze 5-daagse wandelvakantie bestaat uit korte wandeltochten met weinig hellingen. Toch zal je de complete kuststrook zien van de Côte d'Opale en mis je niets van de mooiste plekjes. Logies is voorzien in Hardelot.

Heb je vragen over een reis?

Stuur mij een bericht