Wandelvakanties groepsreizen

De wandelvakantie start op de middag van dag 1 en eindigt 's middags op dag 4. Je krijgt een gevarieerd aanbod aan begeleide wandelingen. Je bent volledig vrij om het volledige programma te volgen of delen ervan.
Wandelvakantie Santiago de Compostela (10 dagen)

Je wandelt van Vigo naar Santiago de Compostela via de Camino Portugués met verblijf in 4* hotels, inclusief vlucht h/t, alle transfers, bagagetransport, begeleiding door Geert ter plaatse én voorbereiding in België.

GH. Luxemburg - Mullerthal wandelvakantie (4 dagen)

Deze wandelvakantie laat je de mooiste paden zien van het Mullerthal Trail, tussen Echternach en Müllerthal. Je verblijft in een luxueus 4* hotel inclusief half pension, toegang zwembad en wandelbegeleiding.

Wandelvakantie aan de Côte d'Opale (4 dagen)

Met deze wandelvakantie verken je de complete Opaalkust vanaf Cap Gris Nez tot Le Touquet. Je wandelt door zeer gevarieerde landschappen. Je verblijft in Hardelot, een kustplaats tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet.

Wandelvakanties Vulkaaneifel
Wandelvakantie in de Vulkaaneifel (4 dagen)

Ik neem je mee op wandeltochten rond de vulkaanmeren en -kraters, dwars door het prachtige groene landschap. Ons logeeradres ligt midden in de bossen dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden en mooiste wandelpaden.

Wandelvakanties RIjn
Wandelvakantie Natuurgebieden Rijn (4 dagen)

We gaan wandelen in de natuurgebieden van de Wahner Heide en Königsforst. Twee onbekende gebieden tussen Bonn en Köln. Een volledige dag vertoeven we ook in het Siebengebirge bij Königswinter. Verblijf in 4* hotel in rustig dorpje.

Wandelvakantie Champagnestreek, 4 dagen

De Champagnestreek verkennen vraagt soms wel een inspanning. Met deze 4-daagse verwerk je nogal wat hoogtemeters. Maar je krijgt er heel veel voor terug, zoals unieke uitzichtpunten, bijzondere bomen, monumenten en gastronomische hoogtepunten.

Wandelvakantie Champagne 'Light' (5 dagen)

Je verkent de Champagnestreek met korte wandeltochten. Je zal genieten van panorama's, champagne en gastronomie. Verblijf in een populair 3* hotel incl. gastronomisch diner, degustatie, wandelbegeleiding, ...

Wandelvakantie 'light' aan de Côte d'Opale (5 dagen)

Deze 5-daagse wandelvakantie bestaat uit korte wandeltochten met weinig hellingen. Toch zal je de complete kuststrook zien van de Côte d'Opale en mis je niets van de mooiste plekjes. Logies is voorzien in Hardelot.

Heb je vragen over een reis?

Stuur mij een bericht