Citytrips groepsreizen

Met een lokale gids bezoek je de hoogtepunten. Geert neemt je mee op sleeptouw naar minder bekende plekjes, winkelstraten en leuke terrasjes. Telkens bezoeken we drie steden en verblijf je in 4* hotels in het centrum.
Citytrips Kunststeden Portugal (7 dagen)

Je start in Lissabon en reist verder via Sintra naar Coimbra om te eindigen in Porto. Je verblijft telkens in 4* hotels in het centrum. Vliegvakantie inclusief transfers, lokale gidsen, Nederlandstalige begeleiding ...

Citytrip Andalusië
Citytrips Kunststeden Andalusië (7 dagen)

Je bezoekt de drie kunststeden in Andalusië: Cordoba, Sevilla en Granada (2 nachten per stad). Uiteraard zit het Alhambra in het programma. Telkens per stad een halve dag lokale gids en ganse reis begeleiding van Geert.

Costa Blanca Zuid: vijf steden (8 dagen)

Verblijf in één hotel 4* in Orihuela Costa (ten zuiden van Torrevieja) van waaruit je uitstappen maakt naar Torrevieja, Alicante, Murcia, Cartagena, Elche ... Inclusief lokale gids en begeleiding van Geert vanaf Brussel luchthaven.

Citytrip Baltische Staten
Citytrips hoofdsteden Baltische Staten (7 dagen)

Je blijft telkens 2 nachten in Tallinn, Riga en Vilnius in een 4* hotel in het centrum. De transfers tussen de steden gebeurt met een private bus. Inclusief lokale gids en begeleiding van Geert vanaf Brussel luchthaven.

Heb je vragen over deze reis?

Stuur mij een bericht